Sfâșietor! Un copil încearcă să-și trezească mama decedată într-o stație de tren

În primăvara anului trecut, când în India începuseră să crească dramatic numărul de infectari, autoritățile au anunțat că țară întră în carantină totală. Ieșirile din locuințe au fost complet interzise, iar fiecare stradă și fiecare cartier erau închise. Acest lucru i-a speriat pe mai mulți indieni, care au încercat să treacă granița ilegal, călătorind cu trenul. Mulți indieni au murit în astfel de trenuri din cauza căldurii insuportabile și a lipsei de mâncare și apă, printre ei și o femeie de 23 de ani care a lăsat în urmă un băiețel de doar doi ani.

Scenele în care un băiețel încearcă să își trezească mama decedată, într-o stație de tren, au făcut înconjurul lumii și au înduioșat până la lacrimi un întreg mapamond. În imagini se observă cum copilul, care își vede mama prăbușită pe jos, o învelește pe aceasta cu o pătură și încearcă să o trezească. Din păcate, femeia murise din cauza căldurii din tren și a deshidratării.

Ea luase trenul din Ahmedabad, Gujarat spre Muzaffarpur și la scurt timp după ce a ajuns în gară, a leșinat. Autoritățile din India susțin că femeia se simțea rău încă de când s-a urcat în tren și că alături de ea se mai aflau sora ei, soțul acesteia și încă doi copii.

Citește și: O fetiță de 3 ani a fost găsită alături de mama ei decedată
Mulți s-au temut că India va depăși SUA în clasamentul celor mai afectate țări, însă din septembrie infecțiile au început să scadă considerabil. Specialiștii susțin că acest lucru este posibil să se fi întâmplat fiindcă în anumite zone s-ar fi atins acea imunitate de turmă, dar și că indienii ar beneficia de o formă de protecție preexistentă față de virus.

Surse: ndtv.com, worldometers.info, hotnews.ro
Sursă foto principală: captură YouTube

 » sursa: www.qbebe.ro