Vremea  Prognoza pentru 14 februarie: ger noaptea, frig și ninsori peste zi

Ne așteaptă o nouă zi rece, prin nord, centru și est sunt posibile și ninsori slabe. Ne așteaptă o nouă noapte rece, cu valori negative la nivelul întregii țări, în general spre –5, –7 grade, mai scăzute, spre –9, –11 grade prin Banat, Crișana, Maramureș, Transilvania și nordul Moldovei.
În zonele montane minimele coboară spre –14 – 16 grade. Nici maximele zilei de mâine nu reușesc să treacă de valori negative decât prin vestul extrem al țării, unde se pot atinge 1 – 2 grade. În restul țării vorbim de temperaturi de la –6 grade prin Transilvania, Maramureș, la –4, –2 grade pentru restul zonelor. La munte vorbim de ger și peste zi, cu maxime care nu trec de –8, –10 grade, iar pe creste –12 spre –14 grade.
Prognoza detaliată o puteți citi aici.

Dragi prieteni,
dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.
Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.
Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.
Mulțumesc.
Mihai ȘomănescuPublisher R3Media

 » sursa: www.r3media.ro