Ciolacu îl amenință pe Cîțu: Vom declanșa un mare război politic

Distribuie acest articol!
Marcel Ciolacu trece la amenințări către Florin Cîțu. Liderul PSD a spus că va declanșa „un mare război politic pentru apărarea intereselor românilor”, dacă reprezentanții guvernului nu vor discuta cu social democrații Planul Național de Redresare și Reziliență.
Marcel Ciolacu, a declarat că PNRR trebuie prezentat în Parlament. „În primul rând, PNRR trebuie prezentat în Parlament. Nu este o cerinţă de a exista un vot. Anumite state au făcut asta generic. Cel mai important este să fie prezentat. Împreună cu partenerii sociali şi experţii să avem o întâlnire la Guvern, se pare, împreună cu prim ministrul şi ministrul Fondurilor europene”, a precizat liderul PSD.
PSD mai are și alte nemulțumiri la adresa premierului Cîțu. Prin vocea lui Paul Stănescu, social-democraţii acuză faptul că Florin Cîțu „bate la ușa” primarilor PSD pentru a-i convinge să susțină campania de vaccinare, pentru că vrea să își îndeplinească planul de 5 milioane de români vaccinați, „fiind strâns cu ușa”. Secretarul general al PSD este nemulțumit că dialogul cu primarii partidului are loc fără un dialog cu liderii PSD.
„Campania de vaccinare a devenit o nouă vânătoare a succesului, o competiție politică. Fiind strâns cu ușa de îndeplinirea planului de 5 milioane de români vaccinați, vrea cu orice preț un trofeu. Așa a ajuns la concluzia că și primarii PSD ar fi buni la ceva. După ce au fost ignorați atâta timp, în toată această perioadă, bate la ușa lor, dar prin cea din dos, fără să aibă un dialog cu PSD. Dacă nu a înțeles nici până acum cu aroganța sa prezidențială că cel mai mare partid din România, cel care a câștigat alegerile parlamentare, care are cei mai mulți aleși locali și parlamentari, nu poate fi ignorat, înseamnă că suferă de miopie politică gravă”, a precizat Paul Stănescu.

Distribuie acest articol!

 » sursa: www.60m.ro