Sute de mii de oameni protestează în Franța împotriva vaccinării, a certificatelor Covid și a „dictaturii medicale”. Poliția Franceză este alături de oameni

2 min read
Sute de mii de oameni protestează în Franța împotriva vaccinării, a certificatelor Covid și a „dictaturii medicale”. Poliția Franceză este alături de oameni

Protestatarii anti-vaccin au mărșăluit la mitinguri desfășurate la Paris, Strasbourg, Lille și la Montpellier, scandând „Libertate!” și purtând semne care denunțau o „dictatură medicală” a președintelui Macron, informează Mediafax.
În urmă cu câteva zile, Emmanuel Macron anunța că oricine va intra într-un restaurant, cafenea, centru comercial, spital sau ia un tren sau avion pe distanțe lungi în Franța va trebui să prezinte un permis special de sănătate Covid. Acesta se va obține ori prin dovada vaccinării ori prin testare periodică.
Totodată, s-a anunțat vaccinarea obligatorie pentru toți lucrătorii din domeniul medical sau farmaceutic, dar și pentru voluntarii care ajută bătrânii sau alte persoane vulnerabile.
Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.
Se estimează că pe străzi au ieșit peste 100.000 de oameni, potrivit Le Parisien, în 136 de regiuni ale Franței.
Un videoclip din timpul protestelor a surprins cum polițiștii (/ jandarmii) francezi și-au dat jos căștile de protecție și au aplaudat protestatarii.

Dragi prieteni,
dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.
Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.
Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.
Mulțumesc.
Mihai ȘomănescuPublisher R3media

 » sursa: www.r3media.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.