VIDEO LIVE | Protest 2 octombrie – Aproximativ 30.000 de manifestanți în Piața Victoriei. Oamenii încă se adună. Se cere demisia Guvernului Cîțu

ACTUALIZARE 19:20: Toți protestatarii au ajuns în Piața Victoriei, lângă Guvern. Aproximativ 30.000 de oameni protestează în fața Guvernului. Se cere demisia prim-ministrului Florin Cîțu. Deși se înserează, în continuare se adună oamenii pentru a-și cere drepturile.

Suporterii Echipei Naționale de Fotbal, ULTRAS, sunt alături de manifestanți și participă la protest.

ACTUALIZARE 19:10: Sunt prezenți români din toată Europa. Diaspora este alături de protestatari. Majoritatea dintre cei veniți din străinătate sunt din Italia.

ACTUALIZARE 18:50: Peste 20.000 de manifestanți au pornit spre Piața Victoriei unde se vor aduna cu toții pentru apogeul protestului, de lângă Guvern.

ACTUALIZARE 18:15: Aproximativ 3.000 de oameni se află în acest moment în Piața Victoriei, lângă Guvern, unde urmează să vină și manifestanții din Piața Universității.

ACTUALIZARE 18:05: Actorul Dan Puric a ținut, la rândul său un discurs despre românitate, despre identitatea națională. Acesta ne-a îndemnat „să nu ne fie frică să fim români, la înălțimea înaintașilor noștri”.

ACTUALIZARE 18:00: Fondatorul și liderul Mișcării „Pământul Strămoșesc”, Călin Georgescu, a ținut un discurs în care a precizat că „Guvernul trebuie să fie în slujba poporului, nu invers”.

ACTUALIZARE 17:50: Protestul a început și deja s-au adunat mii de oameni în Piața Universității. Liderul partidului AUR a spus că ar fi aproximativ 10.000 de oameni la protest până acum.
La ora 18:30 se pornește înspre Piața Victoriei, unde protestul va continua în fața Guvernului.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Sâmbătă, 2 octombrie 2021, va avea loc marele protest din Piața Universității (București) pentru libertate, împotriva actualului Guvern și împotriva obligativității vaccinării.
Între cei prezenți, vor fi și actorul Dan Puric, Călin Georgescu (președintele Mișcării „Pământul Strămoșesc”), avocatul Gheorghe Piperea și alții. Iată anunțul făcut de partidul Alianța pentru Unirea Românilor (AUR).
„Azi vor fi prezenți în Piața Universității,

 » sursa: www.r3media.ro