A învins cancerul de 4 ori din dragoste pentru copiii ei. „Vreau să îi văd crescând”

Aarti Sondhi a început lupta cu cancerul în luna august a lui 2020 când a descoperit o formațiune la sânul drept. De la medic a ajuns la ecografie, de la ecografie la biopsie și de acolo la vestea pe care nimeni nu vrea să o audă: ai cancer!
90% din vindecare este mentală și 10% este fizică
Următorul pas a fost scanarea întregului corp, pentru a afla cât de mult s-a răspândit cancerul. Medicii au descoperit că ajunsese și la ficat.
”Prin urmare, am început cu metastaze, sau stadiul 4. Totul era hormonal, așa că pentru 1 an am fost pe tratament cu hormoni. Medicația a micșorat tumorile. În iunie 2021 am făcut ablație la ficat, apoi mă pregăteam pentru masectomie iar la analize mi s-a descoperit cancer la stern. Am făcut masectomia, am urmat apoi tratament cu chimioterapie pentru cancerul de la stern. La următoarele scanări au descoperit că am o altă tumoră care nu era înainte la nodulul limfatic drept. Am început iar chimioterapia. Acum am terminat cu chimio și urmează să fiu operată. Apoi radioterapie. Si sper ca asta să fie ultima tumoră … însă voi continua să mă testez regulat.

Copiii mei aveau 11 și 6 ani când am fost diagnosticată. Dar nu am vrut să le ascundem nimic, am decis să îi implicăm. Chiar și când părul a început să-mi cadă, am adunat familia să mi-l tai. Am dorit să îi implic ca să nu se simtă străini de mine. Dacă eu sunt pozitivă și nu arăt teamă sau resemnare, copiii vor fi bine. Ei se uită la mine să vadă ce simt eu și devin oglinda mea. Îi țin ocupați mereu cu activități cât mai intersante. Și veselia mea nu este teatru, este o decizie. Speranța, curajul, înțelepciunea este ceea ce trebuie să promovăm copiilor noștri. 

 » sursa: www.qbebe.ro