Arafat și Voiculescu ne mint pe cifre ca Ceaușescu? Centrul de la Romexpo e pustiu!

Raed Arafat și Vlad Voiculescu au devenit doi ceaușești mai mici cu ajutorul Grupului de Comunicare Strategică, prin care ne manipulează zilnic la televizor și sperie populația cu tot felul de cifre amețitoare despre îmbolnăviri și cu o idee fixă de a induce frica prin cuvintele, morți, moarte, cine nu se vaccinează contactează virusul și exemplele pot continua.

Arafat și Voiculescu devin un pericol pentru sănătatea publică din România, prin crearea unui stat în stat datorită derogări de la Carta CEDO privind drepturile omului, începând cu instalarea stării de urgență. Grupul de Comunicarea Strategică, respectiv Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă, au devenit instituții de control și decizie, două jucării prin care ei impun măsurile abuzive împotriva populației României. Toate aceste lucruri au loc sub spectrul unui președinte absent în viața publică.

Centru închis

Prima persoană care a avut curajul să le spună în față că mint populația este chiar fostul comisar Traian Berbeceanu, actualul prefect al Capitalei.

„Cifrele difuzate de Grupul de Comunicare Strategică nu reflectă realitatea în ceea ce priveşte rata de infectare.”, a declarat Traian Berbeceanu.

Rata de infectare scade de la zi la zi, și să nu mai vorbim de cum sunt numărate aceste cazuri, pentru că ne cam dă cu virgulă.

Am vizitat și noi cel mai mare centru de vaccinare din România inaugurat de președintele Klaus Iohannis la Romexpo pentru a discuta cu oamenii și a compara situația din teren cu cea de la televizor.

——————————————————————————————————————–

România este în colaps economic. Klaus Iohannis și Guvernul Cîțu pregătesc terenul pentru TROIKĂ

PSD, în plin scandal legat de trădări și trecerea partidului în subordinea lui Iohannis

Sorin Cîmpeanu propune o nouă metodă de predare la clasă

——————————————————————————————————————–

„Aici,

 » sursa: www.4media.info