Ce i-a promis Orban lui Cîțu pentru a-și păstra funcția de conducere în PNL?

Șefia Partidului Național Liberal se va disputa, la Congresul din toamnă, între premierul Florin Cîțu și Ludovic Orban, care a pierdut susținerea mai multor membri PNL, după ce a renunțat foarte ușor la ministere importante în favoarea USR PLUS.

Potrivit informațiilor, cei doi liberali au avut o întâlnire săptămâna trecută, când Orban i-ar fi spus premierului Cîțu că este liber să candideze la Congresul PNL, dar, în cazul în care va pierde, va trebui să renunțe la funcția actuală. Pentru a evita această situație, Orban i-ar fi promis premierului o funcție importantă în sistemul bancar, surse din apropierea acestora, susținând că ar fi vorba chiar de „tronul” lui Mugur Isărescu.

————————————————————————————————————

AUR, solidari cu inginerul dat afară de la Apele Române pentru că a îndrăznit să demaște nepotismul din instituțieÎncă o lovitură pentru studenți: Crește valoarea burselor, dar scade numărul beneficiarilorGeorge Simion: Corupția ucide. La Balș s-a murit pentru că nu existau pompieri!

————————————————————————————————————

Ludovic Orban se teme de Florin Cîțu pentru care are la dispoziție pârghiile funcției de premier, iar liderii din teritoriu tind să fie loiali celui care pompează banii și funcțiile.

 » sursa: www.60m.ro