Chirica mulțumește Poloniei pentru tramvaiele destinate Iașiului. Tramvaiele de la Arad nu sunt bune

2 min read
Chirica mulțumește Poloniei pentru tramvaiele destinate Iașiului. Tramvaiele de la Arad nu sunt bune

Distribuie dacă ți-a plăcut
Edilul Iașiului Mihai Chirica a devenit cunoscut opiniei publice din cauza problemelor sale penale tot mai stringente în ultima perioadă. Mai nou Chirica mulțumește Poloniei pentru faptul că 33 de milioane de euro au fost oferite de România pentru tramvaiele companiei PESA. Politicienii români nu au perspectivă de viitor și preferă să importe totul din străinătate în loc să avem locuri de muncă la noi în țară. Tramvaie producem și noi la Arad dar sunt mai bune ale străinilor.

,,Câteva lucruri importante mi-au atras atenția în această scurtă, dar fructuoasă vizită în Polonia, anume:

• seriozitatea cu care compania PESA a abordat contractul pentru Iași, un contract mare, de circa 33 milioane de euro, important și pentru politica Europei de stimulare a transportului public ecologic;

• profesionalismul unei echipe care a înțeles că nu este ușor să lupți cu performanța și experiența unor producători similari și, ca atare, trebuie să inovezi, să cercetezi și să cauți întotdeauna soluții care să te mențină pe piață;

• spiritul muncitor al unui popor care este un exemplu pentru Europa unită, unde regulile comune nu sunt incompatibile cu idealurile naționale, ci, dimpotrivă, se susțin reciproc.

Pentru noi, ieșenii, achiziționarea acestor tramvaie reprezintă un moment istoric de modernizare a transportului public într-un program care va continua și în viitor.

De asemenea, trebuie să subliniem contribuția decisivă a fondurilor europene, precum și rolul Ambasadei României în Polonia, în special al Excelenței Sale domnul ambasador Ovidiu Dranga, în derularea impecabilă a acestui contract, ca și munca echipelor din Iași și Polonia.

Nu în cele din urmă, vreau sa mulțumesc pentru primirea călduroasă conducerii companiei PESA și Primăriei orașului Bydgoszcz, îndeosebi domnului primar Rafał Bruski!”, a scris Mihai Chirica pe Facebook.

Distribuie dacă ți-a plăcut

 » sursa: www.60m.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.