CTP nu a vrut să-l vadă pe George Simion la Digi 24. Acum a fost concediat – CURIERUL ROMÂNESC

Cristian Tudor Popescu a declarat că dacă liderul AUR, George Simion, va fi invitat în studioul Digi24, atunci colaborarea lui cu această televiziune va lua sfârșit. Se pare că aceasta a fost o profeție care s-a îndeplinit, căci CTP a fost concediat de către conducerea televiziunii, fără să fie consultat inițial.

Într-o postare cu titlul „Diagnosticul – mai dăunător decât boala”, Cristian Tudor Popescu anunţă că emisiunea Cap Limpede de vineri, 03 iunie, nu a fost ultima din acest sezon, a fost ultima.

„Ar fi trebuit să mă despart de mult de Digi 24. Am mai rămas din respect față de telespectatorii emisiunii Cap Limpede și de partenerul meu de dialog, domnul Claudiu Pândaru. Acum, sunt dezlegat”, adaugă Cristian Tudor Popescu. „Nu există vreo televiziune de știri la care să iau în considerare a mă „transfera”. Poate că ne vom revedea pe YouTube, mă voi gândi. Deocamdată, iau o pauză video. Dar ne putem întâlni în continuare în scris, în Republica, pe facebook și, audio, joia dimineața, la Europa FM. Deși concediat, nu plec în concediu”, a scris gazetarul.

Foto: fanatik.ro

 » sursa: www.curierulromanesc.ro