Dr. Monica Pop: Fără doar și poate, nu trebuia ținut nimeni în casă. Este o rușine cum s-au comportat decidenții

Dr. Monica Pop a criticat felul în care autoritățile au gestionat pandemia din România, dar speră însă că aceasta este pe terminate.
„Este dezideratul suprem să se stingă așa, știți foarte bine, eu de la început am spus că strategia a fost greșită, după părerea mea.
Fără doar și poate, nu trebuia ținut nimeni în casă și încă o dată spun, inadmisibil și suntem singura țară care a ostracizat persoanele peste 65 de ani, atunci, în perioada respectivă, când avea dreptul să iasă din casă două ore.
Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.
Este o rușine pentru cum s-au comportat decidenții, din multe puncte de vedere și continuă”, a declarat dr. Monica Pop, la Antena 3.
Întrebată dacă crede că va mai veni valul patru al pandemiei de COVID-19, Monica Pop a spus că speră că nu. „Dacă mai vine valul patru, înseamnă că tot ce am făcut până acum este zero”, a adăugat ea.
Monica Pop a fost, de-a lungul pandemiei, o critică acerbă a modului în care s-au comportat autoritățile. Ea s-a manifestat împotriva obligativității vaccinării, afirmând că o persoană vaccinată se poate contamina cu virusul împotriva căruia s-a injectat.

Dragi prieteni,
dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.
Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.
Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media,

 » sursa: www.r3media.ro