Eva Măruță a primit și ea rezultat pozitiv, după ce Andra și Cătălin s-au izolat. Cum se simte micuța

Cătălin Măruță a scris pe conturile de Social Media că va intra timp de 2 săptămâni în izolare cu familia. „Ce vreme frumoasă, numai bună de vacanță, mai ales că săptămâna viitoare este și vacanța copiilor. Asta este, chiar o să avem o vacanță împreună, în perioada asta vrând, nevrând. Asta e.” și că emisiunea lui nu se va intrerupe iar el va transmite de acasă. “Să știți că o să fim și la emisiune, chiar dacă noi va trebui să stăm 14 zile acasă, nu este nicio problemă.Tot ce putem să vă spunem este că ne simțim bine. Vă mulțumim pentru mesaje, pentru gânduri și aveți grijă: sănătatea pe primul loc. O să vă mai țin la curent”, scria Cătălin Măruță, pe pagina sa de Instagram, după ce s-a aflat că este infectat cu Coronavirus.

Și Andra a făcut același anunț pe contul ei, precizând că este pregătită pentru 2 săptămâni de izolare alături de familie. 
”Familia cu mine? ✅Jocuri multe? ✅Acadele ? ✅Filme online? ✅ Am tot ce îmi trebuie pentru o izolare cu multă relaxare!Aveți grijă de voi, dragii mei! Sănătate multă! ❤️????”

Cătălin Măruță a anunțat, în urmă cu două zile, că a primit rezultat pozitiv la infecția cu Covid-19 pentru el și Andra și că va intra în carantină alături de familia lui timp de 14 zile. Astăzi prezentatorul a primit vestea că și Eva, fetița lor de 5 ani, a fost confirmată cu Covid-19. David, fratele acesteia, nu este confirmat și, din precizările lor, nu va sta în izolare cu ei. Andra a postat un story pe Instagram imediat după diagnostic prin care a subliniat că fetița se simte foarte bine. “La cât de multă energie are Eva nu avem cum să nu fim bine. Aici e toată puterea noastră”,

 » sursa: www.qbebe.ro