FOTO/VIDEO: Olandezii s-au bătut cu poliția în mai multe orașe. Nu mai vor restricții!

Mii de olandezi au ieșit astăzi să protesteze împotriva carantinei și a restricțiilor impuse de guvernul Rutte. În orașele Amsterdam și Eindhoven au avut loc ciocniri violente între protestatari și forțele de ordine.

Manifestanții au folosit pietre și artificii asupra poliției, după ce au fost utilazate gaze la crimogene și tunuri de apă pentru a dispersa mulțimea.

Vanwege rellen in #Eindhoven is het treinstation gesloten. Ook is het treinverkeer gestaakt. Eén van onze auto’s moest het ook ontgelden. Onze collega’s daar zijn erg geschrokken, maar gelukkig oké. Wat een schandalige actie! pic.twitter.com/lHNdN5TzXh
— ProRail (@ProRail) January 24, 2021

Aproximativ 30 de persoane au fost arestate. Cei mai mulți cetățeni au fost arestați pentru că nu au dorit să părăsească zona și câteva cazuri pentru ultraj. În timpul evenimentelor o femeie a fost rănită grav la cap.

——————————————————————————————————————–

România este în colaps economic. Klaus Iohannis și Guvernul Cîțu pregătesc terenul pentru TROIKĂ

“Putin, hoţul”: Spre Moscova se îndreaptă blindatele armatei! Revolte în Rusia la -52 de grade Celsius, din cauza arestării lui Alexei Navalnîi

Florin Cîțu anunță că nu mai sunt bani de pensii

——————————————————————————————————————–

Traficul feroviar către Eindhoven a fost oprit

Căile Ferate Olandeze raportează că trenurile către și dinspre Eindhoven nu mai circulă. De asemenea, ar fi fost înregistrate distrugeri în stația centrală. 

Tot zover de surveillance camera #eindhoven pic.twitter.com/FpAkyhpmJW
— Steven Sierink (@sjsierink) January 24, 2021

Evenimente extrem de violente au avut loc și în orașul Urk, sâmbătă seara. Manifestanții au incendiat mașini, cauciucuri, și au distrus o stradă din zona portului în timpul luptelor cu poliția. Ei au scos pavajul pentru al folosi ca armă împotriva forțelor de ordine.

Navigare în articole

 » sursa: www.60m.ro