Jurnalistul Răzvan Ioan Boanchiș despre dr. Flavia Groșan: Marea ei eroare e că a făcut o schemă de tratament prea ieftină și s-a supărat Big Pharma

2 min read
Jurnalistul Răzvan Ioan Boanchiș despre dr. Flavia Groșan: Marea ei eroare e că a făcut o schemă de tratament prea ieftină și s-a supărat Big Pharma

Jurnalistul Răzvan Ioan Boanchiș a comentat comentariile făcute în jurul dezvăluirilor făcute de dr. Flavia Groșan și modul în care aceasta a tratat, cu succes, pacienții de covid.
Ziaristul scrie că ea a comis o singură mare „greșeală”: de a realiza o schemă de tratament prea ieftină.
„Cu Flavia Groșan e simplu. N-a venit cu leacuri băbești, n-a cerut să i se breveteze vreun medicament. Așa că nu poate fi considerată escroacă. Marea ei eroare e ca a facut o schemă de tratament prea ieftină și s-a supărat Big Pharma.
Eu am fost cel care a scris ca medicii sunt „ceasornicarii și lutierii lui Dumnezeu.” Acum îi rog să o judece pe Flavia Grosan doar pe acei medici care n-au primit sponsorizări de la firmele de medicamente”, a scris Boanchiș.
Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Dragi prieteni,
dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.
Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.
Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.
Mulțumesc.
Mihai ȘomănescuPublisher R3Media

 » sursa: www.r3media.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.