Mesaje de Crăciun și Anul Nou pentru părinți

agrointeligenta.ro – 24 decembrie 2020 21:49

Mesaje de Crăciun și de Anul Nou pentru părinți – gândurile bune ale copiilor plecați departe îi ajută pe părinți să treacă mai ușor peste clipele grele în care poate resimt singurătatea de Sărbători. Le puteți fi alături cu felicitări, cu urări și cu mesaje de Crăciun prin care să vă exprimați recunoștința, dragostea și admirația pentru mame și tați.
Mesaje de Crăciun pentru părinți
Mesaje de Anul Nou pentru părinți

Mesaje de Crăciun pentru părinți
Lasăți o parte din lumina artificiilor aprinse în noaptea anului Nou să vă lumineze. Fie că anul care vine să fie pentru voi o punte spre ceva mai bun, mai luminos. La Mulţi Ani!Frumuseţea iernii, cu dulcele ecou al colindelor şi cu imaginea celor dragi în suflet să vă aducă împlinire, iubire şi fericire. Sărbători fericite!De Crăciun este momentul să uităm de griji şi supărări, să iertam şi să iubim şi să ne amintim ca nu suntem niciodată singuri!În prag de sărbători, cu pacea, lumină și căldură în suflet, vă doresc sa aveți parte de zile minunate, de un Moș Crăciun darnic și bun. Crăciun fericit și La multi ani!Vă doresc ca sărbătorile sa fie presărate cu bucurii, împlinire sufletească, liniște și sănătate. Vă mulțumesc că existați și că îmi sunteți alături, mamă și tată!Minunatele nopți ale Crăciunului, colindelor și datinilor strămoșești să vă găsească la ceas de bucurie alături de oaspeții cei dragi. Vă doresc tot binele, gândurile bune și dragostea mea să vă însoțească pretutindeni! Sărbători fericite, dragi părinți!Când eram mică, îmi doream cele mai frumoase daruri de la Moș Crăciun. Acum știu că cele mai importante cadouri nu stau împachetate frumos sub brad, ci sunteți voi. Sărbători fericite! Vă îmbrățișez cu drag.Fie ca bucuria şi liniştea aduse de sfintele sărbători să vă însoţească pe tot parcursul vieții!În Noapte de Crăciun uită gândurile negre. Ai multe alte nopți în care să te ocupi de ele. Liniștește-ți sufletul! Ai grijă de tine, părinte drag! Te iubesc și te îmbrățișez de departe!Dragii mei părinți, voi mi-ați luminat viața și mi-ați arătat drumul cel bun! Vă mulțumesc din suflet pentru sfaturi și pentru dragostea pe care mi-ați oferit-o! Sărbători minunate!M-ați ținut de mână și m-ați învățat cum să împodobesc primul meu pom de Crăciun. Astăzi decorez bradul și mi-aș fi dorit sa fiți lângă mine. Vă urez din suflet Crăciun fericit!Miros de brad, parfum de flori, bat în ferestre urători, clipesc pe cer mii de culori, fiți fericiți de sărbatori, acum și în anii următori, dragi părinți!Fie ca fulgii de zăpadă să cadă ușor peste inima voastră și să vă aline dorul de mine. Un Crăciun plin de bucurii!Crăciun fericit pentru cei mai buni părinti din lume! Vă mulțumesc că ați fost alături de mine de fiecare dată când am avut nevoie. Crăciun fericit, mamă și tată!Mesaje de Anul Nou pentru părinți
Anul 2021 ce stă să vină să vă aducă sănătate, fericire şi împlinirea tuturor speranţelor! Sărbători fericite! LA MULŢI ANI!Noul an se aşterne înaintea noastră ca un volum nescris cu 365 de pagini goale.

 » sursa: www.agrointel.ro