Orban se vede președinte

Distribuie acest articol!
Liderul PNL Ludovic Orban a afirmat că ia în calcul şi perspectiva de a candida la alegerile prezidenţiale din 2024 din partea liberalilor, precizând că până atunci mai este timp şi că orice soluţie este posibilă în această privinţă.
Ludovic Orban a fost întrebat sâmbătă, la Galaţi, dacă se vede candidatul PNL la Preşedinţia României în 2024.
„Deocamdată PNL este principalul partid de guvernământ, suntem în parteneriat cu preşedintele României care este încă cu ani buni de mandat. Acest parteneriat a dat roade pentru România şi va da în continuare roade pentru România. Obiectivul nostru principal este să asigurăm buna guvernare a României şi saltul economic, saltul în dezvoltare, modernizarea, transformarea României într-un centru regional, într-un hub economic care cu adevărat să genereze perspective de creştere a calităţii vieţii şi a veniturilor cetăţenilor români. Până la alegerile prezidenţiale mai este timp. Sigur că odată ce candidez la preşedinţia PNL nu scot din calcul şi această perspectivă”, a spus Orban.
El a menţionat că până acum nu a luat decizii în funcţie de valoarea sa sau de interesul său personal, ci de ceea ce a considerat că este mai important pentru România şi pentru Bucureşti.
Orban a mai precizat orice soluţie este posibilă în această privinţă şi că este o decizie care se va lua ulterior.

Distribuie acest articol!

 » sursa: www.60m.ro