Prada a renunțat la contractul cu o actriță pentru că aceasta și-a abandonat copiii

2 min read
Prada a renunțat la contractul cu o actriță pentru că aceasta și-a abandonat copiii

Zheng Shuang este una dintre cele mai populare actrițe din China, însă de curând au apărut în spațiul public mai multe informații din care reiese că și-a abandonat copiii născuți din mame surogat, după ce s-a despărțit de partenerul ei. Ultimul lucru de care Prada are nevoie, în acest moment, este de un scandal mediatic, așa că grupul a hotărât să rupă contractul cu actrița.

Foto: instagram.com/zhengshuang.official | istockphoto.com
Totul a început în urmă cu câteva zile, când fostul partener al lui Zheng Shuang a confirmat speculațiile cu privire la sarcinile din mame surogat. Nu a trecut mult până când presa a găsit certificatele de naștere ale celor doi bebeluși, din care reiese că s-au născut în SUA, de două femei diferite, la sfârșitul anului 2019 și la începutul lui 2020. În China legea interzice apelarea la mame surogat, acesta fiind motivul pentru care întregul proces a avut loc în afară granițelor țării.
Zheng Shuang apare, în certificatele de naștere, ca fiind mama celor doi copii, iar scandalul a luat proporții în momentul în care în mediul online a apărut și o înregistrare audio în care actrița își exprimă frustrarea că a fost prea târziu pentru că sarcinile să fie întrerupte. Mulți o acuză pe Zheng de cruzime, dar și de faptul că este o mamă iresponsabilă.
Potrivit presei locale, fostul ei partener a rămas blocat în SUA pentu avea grijă de micuți, după ce actrița i-a abandonat. Se pare că acesta nu poate intra în China cu cei mici fără ca mama lor, Zheng Shuang, să semneze documentele.
Chiar dacă legislația chineză nu îi condamnă pe cei care apelează la mame surogat în afară granițelor țării, în cazul abandonării copiilor legea este foartre strictă. Zheng nu a făcut nicio declarație pe marginea acestui scandal,

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.