Proiect ,Festival international „Taina povestii mele-cheia sansei tale„

Ajuns la cea de-a XIV-a editie, proiectul propune anul acesta sectiuni/activitati in concordanta cu noutatile relevante in domeniul didactic. Lucrarile pot fi realizate la nivel de grupa/clasa,institutie de invatamant ,specialitate…In cadrul proiectului se va realiza o Revista scolara avand cod ISSN si o publicatie educativa -cod ISBN.

Nume proiect: Taina povestii mele-cheia sansei tale

Organizatori: Asociatia CEDP Tr.Magurele,Liceul Marin Preda Tr.Magurele,Scoala Islaz,Teleorman,Clubul Sportiv Scolar Turnu Magurele

Condiţii de participare: Participarea la Concursul de interpretare va fi indirecta iar la sectiunile ce se adreseaza cadrelor didactice participarea va fi online.
.Participantii se pot constitui intr-un grup ,pot lucra in echipa materialele iar unul dintre acestia poate fi coor

Perioadă înscriere: 08.06.2022 – 22.07.2022

Perioadă desfăşurare: 18.07.2022 – 30.09.2022

Proiectul se adreseaza cadrelor didactice/didactice auxiliare,prescolarilor,elevilor, liceenilor precum si oricarei persoane interesate de problemele educatiei.Tema povestilor literaturii si a povestilor/istoriilor de viata o gandim ca o modalitate de educare si adaptare  a atitudinilor,conduitei,mentalitatilor in scoala,familie societate.Activitatile planificate vor viza  specificul local ,nevoile copiilor, atenuarea diferentelor semnificative dintre diferitele categorii  de copii,antrenarea copiilor supradotati,descoperirea de talente si orientarea lor. .Lucrarile cu un pronuntat caracter inovator vor fi recompensate cu diplome si medalii de excelenta ,acordate   cadrelor  didactice cat si copiilor.Participantii isi aleg  sectiunile  si  etapa la care doresc sa se inscrie ,tehnica si materialele folosite in realizarea lucrarilor de creatie.

Interes general |
Toate disciplinele |
Evenimente

Propus de: maguraflorica | 06.06.2022 12:47 | 146 vizualizări

 » sursa: www.didactic.ro