Românii vs Klaus Iohannis| Unde e România educată?

Klaus Iohannis este aspru criticat de români și tras la răspundere chiar pe pagina sa oficială de Facebook. Oamenii îl întreabă unde este programul “România educată”, de ce ține școlile închise, restaurantele, de ce a distrus economia, de ce nu dispar pensiile speciale așa cum a promis.

Cetățenii sunt cel mai revoltați din cauza distrugerii sistemului de învățământ și neimplementarea programului “România educată”.

Ce îi transmit românii președintelui:

Romanilor li s-a promis și eliminarea pensiilor speciale! Românii au fost mintiti 31 de ani și sunt mințiți în continuare, doar promisini care nu sunt onorate de fiecare dată înainte de alegeri!Ați promis “Romania educata” și ați numit un impostor, pe Sorin Cîmpeanu, drept ministru al Educației. Nu cred că înțelegeți termenii “restructurare” și “reformă”.Nu pot să cred că asta înseamnă pentru dumneavoastră România Educată, acceptând la cârma Educației pe Sorin Câmpeanu!!! Este o ofensă adusă tuturor cadrelor didactice și părinților!!Despre o reforma în justiție nimeni nu vorbește! Eliminarea pensiilor speciale și reducerea nr de parlamentari!

Din ’89 ni se tot promite…adică voi promiteți. În loc să vă luptați între voi, mai faceți câte ceva și pentru bunăstarea românilor, că de vorbe frumoase suntem sătui.Nu uitați că sunteți președinte DOAR pentru că ați candidat cu Dăncilă.Ce caută domnule Președinte domnul Sorin Câmpeanu la Ministerul Educației? Un traseist politic care a schimbat 3 partide și care a făcut praf învățământul în mandatul trecut de ministru al Educației!

Domnule președinte citez din presa națională de astăzi “Cătălin Raiu, expert OSCE privind libertatea religioasă, atrage atenția că pentru prima dată după Revoluția din decembrie 1989, nu mai există nicio referire la Biserica Ortodoxă Română, la Culte sau la libertate religioasă, în programul de guvernare.”Sunteți bun să ne lămuriți ce se întâmplă?

Se putea să nu mai aruncați o pastilă și legat de campania de vaccinare?

 » sursa: www.4media.info