24 ianuarie, ora 9, Palatul Culturii – CRITICII.RO

Răsturnare de situație pe scena politică din România.

Crizele care s-au succedat în ultima perioadă, cea mai importantă fiind creșterea rapidă a prețurilor, mai ales cele la energie electrică, gaz și la combustibil, nu au rămas fără efecte.

PSD și PNL, partidele care au guvernat România în ultimii 32 de ani, sunt identificate de către români ca fiind responsabile pentru tot răul prin care țara și poporul român au trecut.

Astăzi AUR a devenit primul partid politic din România. Ultimul sondaj de opinie publicat de către 4media.info arată că AUR a depășit deja PSD și ar reuși să obțină 30,4% din voturile românilor.

PSD trece pe locul II dar se află în scădere rapidă , românii înțelegând deja că se află la guvernare alături de PNL: 28,9%.

PNL se află la doar 17,1% în timp ce USR trece cu greu de 6%.

Redacția 4media.info a prognozat de asemenea intrarea în parlamentul de la București a partidului AUR cu 10%, tocmai de aceea luăm în considerare un grad ridicat de credibilitate.

Partidele politice plătesc presa din România ca să furnizeze informații eronate privind alegerile românilor. Cu toate acestea românii nu se lasă manipulați la vot și tocmai de aceea partidul AUR a intrat în parlament deși sondajele făcute publice de PSD și PNL nici nu prezentau public informații despre existența unui așa partid.

Astăzi formațiunea lui George Simion a devenit primul partid din România.