Un copil de 3 ani care suferea de cancer a murit după ce a fost tratat cu paracetamol

Un copil a murit după ce a fost tratat cu paracetamol. Descoperirea șocantă a părinților
Robbie, un baiatel de doar trei ani din Marea Britanie, a ajuns la spital după ce a început să aibă o stare de sănătate mai puțin bună. Acolo el a primit un tratament cu Calpol, un medicament pentru copii pe baza de paracetamol.

Din păcate, însă, starea de sănătatea a băiatului nu s-a ameliorat, din contră. A început să se simtă din ce în ce mai rău, iar după patru săptămâni mama lui l-a adus din nou la spital. După investigații amănunțite, medicii au ajuns la o concluzie șocantă: copilul suferea, de fapt, de cancer, care se raspandise peste tot. Băiatul avea tumori la rinichi, creier, inimă şi stomac și până și oasele ii erau afectate.
Citește și: O fetiță de 3 ani a murit din cauza unei supradoze de paracetamol
„Cancerul se răspândise deja peste tot. Li s-a spus că este vindecabil şi că răspunde bine la tratament, dar în următoarea oră li s-a spus că de fapt nu răspunde bine la tratament şi că nu mai pot face nimic pentru el.
Era un băiat minunat. Era respectuos, politicos şi educat. Era perfect, chiar era. Nu am fi crezut în veci că ceva ar fi în neregulă, până în ultima săptămână când a devenit apatic şi slăbit. Mama şi tatăl său ştiau că este ceva în neregulă şi de aceea au cerut răspunsuri. Întreaga lor lume s-a terminat de când a murit”, a mărturisit nasul copilului pentru The Sun.

Robbie a fost diagnosticat cu condrosarcom, o formă de cancer destul de rară, ea de-a două tumoră malignă osoasă că frecvența, reprezentând 25% dintre neoplasmele osoase primare, conform romedic.ro. Această formă de cancer se răspândește lent, fără metastaze,

 » sursa: www.qbebe.ro