Viața de mamă: filmată cum, în timp ce alăptează, își salvează gâsca de un vultur

Nu sunt prea multe lucruri care pot să întrerupă o sesiune de alăptat. Și o adevărată mamă nu întrerupe hrana bebelușului nicicum. Cait Oakley este una dintre acele mame pentru care alăptarea este importantă. Așa că, atunci când gâsca ei, Frankie, a început să o ”strige” când era atacată de un vultur, mama nu a stat pe gânduri și a alergat cu copilul atașat la sân, pe jumătate goală ca să salveze pasărea. 

Cait are un cont de TikTok dedicat lui Frankie, gâsca ei, care are peste 50k de urmăritori. ”Am pierdut 3 găini în ultima săptămână din cauza vulturilor, așa cum mi s-a spus. Iată cum Frankie este vânată de unul. Mama urs a protejat-o pe dulcea ei Frankie, chiar dacă eram în plin proces de alăptare. Oficial, trăiesc într-o grădină zoologică”, scrie Cait pe contul de TikTok. În filmare se aude strigătul dramatic al gâștei și se vede cum aceasta aproape este ridicată de vultur, apoi apare Cait în imagini, cu fetița ei Willow, de 4 luni, la sân, fugind după vultur și gonindu-l.

Însă când a postat operațiunea de salvare filmată de camerele de supraveghere, Cait nu se aștepta ca aceasta să devină virală, cu peste 21 de milioane de vizualizări. ”Evident că aș fi preferat să devină ceva viral în care sunt și eu îmbrăcată, nu în boxerii soțului meu. Dar, asta e! Asta e viața de mamă! Îți hrănești bebelușul și uneori mai salvezi și o gâscă de la moarte”, spune pentru CTV News.
Se pare că nu toții eroii poartă cape, unii poartă doar o pereche de boxeri și mai și alăptează în același timp. 

Citește și:

O mamă a născut pe marginea șoselei, s-a urcat în mașină și a condus acasă cu bebelușul încă atașat de cordonul ombilical
O mamă a instalat o camere de filmat după ce a angajat o bonă pentru bebelușul ei.

 » sursa: www.qbebe.ro