YouTube | Un canal specializat în tehnică militară a realizat o simulare a unui război între România și Ungaria: Armata Română ar fi victorioasă

Un videoclip face furori pe grupurile specializate românești specializate în război. Este vorba despre o simulare de conflict militar între România și Ungaria, realizată de unul dintre cele mai populare canale de YouTube din lume.
Cu aproape 500.000 de abonați, Binkov s Battlegrounds realizează simulări pentru diferite conflicte posibile sau mai degrabă imaginare. Unul dintre acestea, la cererea numeroșilor urmăritori din România, a fost despre un posibil conflict militar dintre țara noastră și Ungaria.
Conform acestei simulări, România ar fi învingătoare într-un astfel de conflict, datorită superiorității numerice, atât în plan uman cât din punctul de vedere al resurselor militare disponibile.
Într-un eventual conflict, spun cei de la Binkov s Battlegrounds, România ar ocupa teritoriul maghiar până la râul Tisa fără mari probleme din partea vecinilor noștri.
Clipul a strâns deja aproape 80.000 de vizualizări în trei zile.

Dragi prieteni,
dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzelor conservatoare și/sau naționale.
Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.
Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.
Mulțumesc.
Mihai ȘomănescuPublisher R3Media

 » sursa: www.r3media.ro