Marius Ostaficiuc (AUR): România are nevoie de Planul Simion. Înscrierea în program este o șansă pentru fiecare român

2 min read

George Simion își va prezenta joi, 25 iulie, începând cu ora 18:00, programul de țară, care cuprinde 200 de măsuri concrete pentru România. Dintre acestea, cele mai importante se referă la facilitarea obținerii unor locuințe la prețuri accesibile și refinanțarea creditelor imobiliare existente. Ieșenii interesați să semneze contractul cu George Simion sunt așteptați la sediul AUR din strada Anastasie Panu, nr.28 mezanin, a anunțat deputatul Marius Ostaficiuc, deputat AUR Iași, potrivit Ziarul de Iași.

„Planul Simion cuprinde 200 de măsuri concrete pentru dezvoltarea României, măsuri de la care nu va da înapoi și care reprezintă contractul pentru țară. Planul Simion prevede ca principale măsuri facilitarea obținerii unor locuințe la prețuri accesibile și refinanțarea creditelor imobiliare existente, cu implicarea statului, măsuri care au stârnit numeroase reacții în spațiul public. George Simion și-a asumat realizarea acestor măsuri și tocmai de aceea va semna aceste contracte cu fiecare român”, a afirmat Marius Ostaficiuc.

Deputatul a subliniat că Planul Simion este realizabil și reprezintă are soluții atât pentru demografia României, cât pentru echilibrarea economică a țării și reprezintă un plan precis pentru crearea a sute de mii locuri de muncă.

„De aceea George Simion este omul potrivit pentru Palatul Cotroceni, este omul care va aduce România pe linia de plutire. Planul Simion este proiectul de țară care va scoate România din criza profundă a ultimilor ani”, a precizat Marius Ostaficiuc.

Totodată, deputatul a menționat că proiectul inițiat de George Simion prevede crearea a sute de mii de locuri de muncă odată cu demararea proiectelor privind noile cartiere de locuințe, un alt aspect ce ține de sprijinirea economiei românești.

„România are nevoie de noi investiții, are nevoie de cetățenii săi și de aceea George Simion a venit cu acest proiect de țară. Vor fi create peste 400.000 locuri de muncă odată cu proiectul legat de noile locuințe. Vorbim de noi cartiere sistematizate, planificate prin intermediul acestui program, prin care se vor realiza 100.000 de locuințe pe an dacă e nevoie, dacă există cerere. Pe parcursul a 10 ani, adică două mandate de președinte, vor fi construite până la 1.000.000 de apartamente, în clădiri noi, eficiente din punct de vedere energetic, unde românii vor beneficia de toate facilitățile. Planul Simion este planul pentru România, este planul pentru bunăstarea românilor. Așadar, vă așteptăm joi, 25 iulie 2024, de la ora 18.00, la sediul AUR din strada Anastasie Panu, pentru a semna contractul cu George Simion”, a mai spus Marius Ostaficiuc, deputat AUR Iași.

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.