A început KINOdiseea Open Air, în Parcul Obor din București

2 min read
A început KINOdiseea Open Air, în Parcul Obor din București

Intrarea la toate evenimentele din cadrul KINOdiseea Open Air, ediția non-competitițională a KINOdiseea – Festivalul Internațional de Film pentru Publicul Tânăr este liberă iar programul complet este disponibil pe www.kinodiseea.ro. 

Programul KINOdiseea Open Air 

23 august, 21:00 – Clifford: Marele câine roșu / Clifford: the Big Red Dog – Regia Walt Becker, AG, animație, 97 min.

Sinopsis: Tânăra Emily primește în dar un pui de cățel roșcovan care se va dovedi un câine magic: cu cât este mai iubit, cu atât el crește mai mare, și mai mare. Nu va trece mult timp până când apartamentul de oraș în care locuiesc va deveni neîncăpător, iar fetița va porni în aventura vieții ei, însoțită de unchiul său trăznit.

24 august, 21:00 – Sonic 2 / Sonic the Hedgehog 2 – Regia: Jeff Fowler, AG, animație,122 min.

Sinopsis: Robotnik se întoarce, de data asta cu un nou partener, Knuckles, în căutarea unui smarald care are puterea să clădească, dar și să distrugă civilizații. Sonic face echipă cu Tails, noul lui partener, și împreună se îmbarcă într-o aventură pentru a găsi smaraldul înainte ca acesta să cadă pe mâini greșite.

25 august – 21:00 Spirit neîmblânzit / Spirit Untamed – Regia: Elaine Bogan, Ennio Torresan, AG, animație, 88 min.

Sinopsis: O aventură spectaculoasă despre o fată neînfricată care tânjește după un loc de apartenență, și care descoperă un spirit înrudit atunci când viața ei se intersectează cu un cal sălbatic, Spirit neîmblânzit este următorul capitol din iubita poveste creată de DreamWorks Animation.

26 august, 19:00 – 21:00 – spectacol Led Robots pe picioroange; 21:00 – Familia Monstrulescu 2 / Monster Family 2, Regia: Holger Tappe, AG, animație, 103 min.

Sinopsis: Pentru a-i elibera pe Baba Yaga și Renfield de ghearele vănătoarei de monștri Mila Starr,

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.