Cine plătește cu adevărat ratele la cele 12 credite bancare ale lui Alexandru Muraru? – CRITICII.RO

2 min read
Cine plătește cu adevărat ratele la cele 12 credite bancare ale lui Alexandru Muraru? – CRITICII.RO

Alexandru Muraru provine din organizația județeană Iași a PNL. El a luat locul de parlamentar al lui Costel Alexe, fostul ministru al mediului cercetat pentru neregulile din pandemie. Cei doi sunt apropiați, foarte apropiați.
Alexandru Muraru s-a făcut remarcat pentru declarațiile antiromânești făcute la adresa luptătorilor anticomuniști ce au murit în închisorile comuniste deschise de sovietici în România. Mulți din acești luptători erau liberali adevărați, din vopsiți așa cum este Alexandru Muraru.
Acesta din urmă are niște explicații de dat conform cu propria declarație de avere. Parlamentarul PNL se pare că a reușit să ia nu mai puțin de 12 credite bancare. Arătați-ne acum nouă un singur român ce a reușit să facă această performanță pe persoană fizică. Iată că Alexandru Muraru a reușit să obțină de la bănci, prin diverse tertipuri, cele 12 credite bancare.
Ratele bancare vin, ele sosesc lunar. Alexandru Muraru are un salariu de parlamentar de doar 13.000 de lei. Acest salariu nu reușește să acopere ratele bancare pe care le are, dar cu toate acestea creditele se sting ușor, ușor. Poate că cineva ar trebui să se sesizeze cu privire la declarația de avere a lui Alexandru Muraru și să aflăm și noi cum reușește el să acopere aceste credite bancare, cine se află cu adevărat în spatele lui și cine plătește cu adevărat ratele pe care le are datorită celor 12 credite bancare.
 » articolul original poate fi citit pe www.CRITICII.RO

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.