Clinica Nera, la primii pacienți. Ofertă de excepție din partea clinicii Dr. Pavel Chirilă: cazare, 3 mese/zi și ședința la camera HBOT – 500ron/zi!
2 min readPrimii pacienți au sosit la clinica Nera, Centrul pentru Cercetare în Recuperare Oncologică Slatina Nera înființat de Dr. Pavel Chirilă și inaugurat în octombrie 2020.
Unii dintre aceștia s-au și vindecat de problemele cu care au venit, iar alții sunt în curs de vindecare.
La Clinica Nera există cea mai performantă tehnologie pentru Trapia Hiperbară din România (camera germană Haux, acreditată ca echipament medical; cu rezultate imediate în recuperarea post-Covid) și monitorizare pe indicatorii medicali. Centrul pune la dispoziție și facilitați pentru EKG, Spirometrie, Fizio-kinetoterapie și Dietoterapie, unele chiar în interiorul camerei hiperbare.
Având în vedere că este la început de drum, iar circumstanțele economice sunt cele care sunt, Clinica Nera are o ofertă excepțională pentru cei care vor să vină la tratament: cazare, 3 mese/zi și ședința la camera HBOT – 500ron/zi.
Toate acestea – într-un cadru natural minunat aflat în vecinătatea rezervației Cheile Nerei-Beușnița.
Programări se pot face la 0355 401 393 sau 0742 038 139, dar și online, AICI.
Spațiul clinic se adresează bolnavilor de cancer și leucemie, aflați în stadii incipiente ale bolii, care vor fi tratați pe baza unui plan personalizat de tratament, având la bază medicamente pentru controlul durerilor și ținându-se cont de toate celelalte afecțiuni existente. În cadrul acestui centru, pe lângă asistență medicală specializată, pacienții și familiile acestora vor beneficia și de asistență socială, consiliere psihologică dar și spirituală.
Centrul are o capacitate de 45 de locuri și beneficiază de cabinete și spatii de tratament inclusiv camera hiperbară (utilizată la oxigeno-terapia hiperbară care constă în inhalarea oxigenului pur sau a aerului îmbogățit cu oxigen, de către pacient, acesta stând într-o încăpere la o presiune mai mare decât cea atmosferică, crescându-i astfel nivelul oxigenului din sânge și care contribuie la refacerea țesuturilor mai repede decât în mod normal).