O mamă a fost arestată după ce și-a lăsat copiii în mașină, pe caniculă, în timp ce a mers la cumpărături

2 min read
O mamă a fost arestată după ce și-a lăsat copiii în mașină, pe caniculă, în timp ce a mers la cumpărături

Din păcate, nu sunt puțini părinții care nu iau în seamă astfel de avertismente și se gândesc că nu se întâmplă nimic dacă își lasă copiii în mașină câteva minute, cât se duc să facă rapid niște cumpărături. O mamă din California, de exemplu, a fost arestată după ce și-a lăsat copiii singuri în mașină, pe caniculă, în parcarea unui supermarket.
Și-a lăsat copiii încuiați în mașină, pe caniculă, în timp ce a mers la cumpărături
O femeie în vârstă de 37 de ani din California s-a gândit că nu este nimic în neregulă dacă își lasă copiii încuiați în mașină, preț de câteva minute, pentru a merge la cumpărături. Numai că afară erau aproape 40 de grade Celsius, iar copiii nu erau suficient de mari încât să știe sau să poată debloca ușile sau să deschidă geamurile în cazul în care li s-ar fi făcut prea cald. Cei mici aveau 3 ani, respectiv o lună.

Cei doi copii au stat minute bune în mașina parcată sub soarele torid, până când mai mulți clienți și angajați ai supermarketului au chemat poliția. Oamenii spun că deși în autoturism era pornit aerul condiționat, nu reușea să facă față, iar micuții deja deveniseră agitați din cauza căldurii.
Citește și: Și-a uitat bebelușul în mașină, la 37 de grade. Replica șocantă a mamei, când a prins-o poliția
Unul dintre ei, respectiv copilul de 3 ani, chiar a reușit, la un moment dat, să iasă din mașină. Băiatul se plimba prin parcare, plângea și își căuta mama. Aceasta a ieșit din supermarket nervoasă și a început să țipe la copil și să-l lovească. „L-a înjurat de față cu toată lumea”, a declarat un angajat al supermarketului, pentru presa locală. „A țipat atât de tare la el încât a atras atenția tuturor.

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.