S-a trezit cu tractorul confiscat și cu o amendă de 10.000 de lei!

2 min read
S-a trezit cu tractorul confiscat și cu o amendă de 10.000 de lei!

agrointeligenta.ro
– 13 noiembrie 2022 08:37

Tractor în câmp, la arat (foto: depositphotos.com)

Tractor confiscat și o amendă aplicată în valoare de 10.000 de lei. Este ”pățania” unui bărbat care a rămas fără utilajul agricol și va avea de plătit circa 2.000 de euro sancțiune după ce polițiștii locali au constatat că acesta a abandonat gunoaie pe domeniul public.
Un bărbat din județul Constanța a rămas fără tractor și remorcă și a primit și o amendă de 10.000 de lei după după ce a abandonat gunoaie pe domeniul public, potrivit agenției de presă Rador.Polițiștii locali au surprins în joi trafic conducătorul unui tractor care transporta deșeuri într-o remorcă și se deplasa pe un alt traseu decât cel care duce spre depozitele autorizat de la Ovidiu sau Schitu. Acestea au fost abandonate pe un teren viran.Persoana în cauză a fost sancționată cu amendă de 10.000 de lei, în conformitate cu prevederile OUG nr. 92/2021, Art. 20, alin. 3, privind regimul deșeurilor. Totodată a fost dispusă măsura complementară de confiscare a bunului folosit la săvârșirea contravenției.Depozitarea ori abandonarea necorespunzătoare a deșeurilor de orice fel poate produce consecințe destul de grave asupra mediului înconjurător.

Poliția Locală face apel către cetățeni să sesizeze cazurile în care deșeurile sunt abandonate pe domneniul public, fiind utile orice informații care pot conduce la depistarea celor care încalcă legea în acest fel.

 » sursa: www.agrointel.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.