VREMEA | Prognoza Meteo pentru săptămâna 6-12 septembrie

2 min read
VREMEA | Prognoza Meteo pentru săptămâna 6-12 septembrie

A doua săptămână a lunii septembrie vine cu o vreme cu temperaturi apropiate de normal și în ușoară creștere în bună parte din țară, dar cu un deficit major de precipitații.
Temperaturi:
Din punct de vedere al temperaturilor minime, săptămâna 06 – 12 septembrie va aduce nopți răcoroase prin Moldova, Transilvania, Maramureș, zonele montane, regiuni unde minimele nu vor trece, în fiecare zi a săptămânii, de 7 – 9, 10 grade. Pe crestele montane vor fi temperaturi și mai mici, spre 2 – 4 grade. Pentru restul țării regimul termic nocturn se va situa la valori de 11 – 12, 13 grade, iar prin Oltenia și SV Munteniei, respectiv litoral, putem atinge și temperaturi de 15 – 16 grade (luni, marți și joi).
În ceea ce privește temperaturile maxime, începem săptămâna cu 17 – 18 grade prin nordul și centrul Moldovei, respectiv 20 – 22 de grade în restul țării, pentru ca, de la o zi la alta, temperaturile să mai câștige câte un grad, două, astfel că marți, miercuri, să vorbim la nivelul întregii țări de maxime de 22 – 24, 25 de grade, iar vineri și sâmbătă, mai ales prin Banat, Oltenia, Muntenia, Dobrogea și sudul Moldovei să urcăm la 26 – 27 de grade. Prin Moldova, Transilvania, Maramureș, întreaga săptămână vine cu maxime de la 18 spre 20, 21 de grade.
La munte, regimul termic diurn va fi caracterizat de valori de la 14 spre 16, 17 grade, cu 10 – 11 grade pe creste.
Prognoza integrală este aici
Legături utile:
Facebook.com/PrognozeMeteo
Instagram.com/PrognozeMeteo
https://t.me/PrognozeMeteo
Puteți susține financiar acest proiect pe: Patreon.com/PrognozeMeteo.

 » sursa: www.r3media.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.