ABUZURI* Vlad Mixich: „Bravo UMF Cluj!” Studenții nevaccinați au interdicția de a intra în spitale

Vlad Mixich, cunoscut ca mare promotor al companiilor din industria farmaceutică și prieten bun cu actualul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, îi felicită pe cei din conducerea UMF Cluj pentru ca au interzis accesul studenților care nu s-au vaccinat în spitale.

„Peste 90% dintre studenții Universității de Medicină și Farmacie din Cluj s-au vaccinat deja anti-Covid. Cei care îl refuză, nu vor putea intra în niciun spital din Cluj pentru practica la patul bolnavului, anunță conducerea universității.Bravo UMF Cluj!”, scrie acesta pe Facebook.

Acesta încearcă să îl convingă pe un cetățean care îi spune că acest lucru este un abuz și exces de putere al celor din conducerea UMF Cluj.

„Vlad Mixich Silviu Dancu Ești sofer și vrei să conduci? Ok, dar e obligatoriu să respecți regula de a te opri la roșu, chiar dacă te grăbești sau ai treabă. Nu vrei să respecți această regulă, care te protejează și pe tine și pe ceilalți participanți la trafic, ok, ai libertatea să n-o respecți, dar atunci nu poți fi șofer. Folosești autobuzul sau mersul pe jos. Este exact același principiu și în acest caz. Care-i problema?”, îi transmite Mixich lui Silviu Dancu într-un mesaj pe pagina sa de Facebook.

În opinia lui Vlad Mixich cei care nu se vaccinează sunt niște paria ai societății și trebuie izolați. Mixich a fost șef al Agenției Medicamentului în guvernul Cioloș.

Mafia din Sănatate și industria Pharma

Deconspirarea legăturilor de rudenie (şi mai mult de atât – VEZI AICI) dintre ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, şi cel mai influent consultant din industria pharma, Nicolae Voiculescu, a făcut grupul de interese care controlează piaţa medicamentelor să-şi asigure spatele în sistem! Surse din serviciile secrete ne-au indicat faptul că lobbyistul Don Nic a găsit deja un om,

 » sursa: www.4media.info