AUR luptă pentru recăpătarea libertății de exprimare

Cum deja ne-am obișnuit, senatorul AUR, Andrei Dîrlău, dă cărțile pe față în multe domenii, însă în special în ceea ce privește viitorul țării. Promovarea și propagarea intențiilor noului partid parlamentar aduc de la sine dezgolirea minciunilor și a tehnicilor de manipulare cu care poporul român s-a confruntat în ultimii 30 de ani și pe care AUR are în plan să le înlăture.

De la ideologiile Neomarxiste la care românii sunt supuși zilnic, trecem la cenzură și lipsa libertății de exprimare pe care Andrei Dîrlău le combate în mod direct în emisiunea Focus. Cunoscut practicant al politicii corecte, acesta explică daunele provocate de implementarea acestora în România, dar și în restul Europei.

Pornind de la marile companii de renume de tip GAFA (Google, Apple, Facebook, Amazon), acesta dezbate lipsa libertății de exprimare a utilizatorilor care nu își pot expune anumite păreri ce nu se încadrează într-o anumită ideologie folosită pentru manipularea societății: ,,Nu este normal ca niște corporații care nu sunt alese democratic, și nu ar trebui să aibă această putere, să cenzureze comunicarea pe internet.”

Senatorul AUR susține faptul că cenzura se aplică doar asupra anumitor mesaje sau opinii de tip suveranist, orientare adoptată în toată Europa, dar pe care și Alianța pentru Unirea Românilor o promovează: ,,Europa națiunilor este o Europă a căror state membre sunt suverane.” Este de părere că aceste state ar trebui să își păstreze valorile de interes național, de aceea conservatorii europeni se opun acestei cenzuri online care este îndreptată împotriva orientării naționale, creștine și a familiei tradiționale.

Partidul AUR luptă pentru recăpătarea libertății de exprimare pe rețelele de socializare, deoarece nu rețelele în sine sunt problema, ci cei care le controlează și orientează ideologic, privând utilizatorii de adevăr.

Emisiunea Focus, din data de 29.01.2021, poate fi urmărită aici.

Navigare în articole

 » sursa: www.60m.ro