Compania deținută de familia lui Claudiu Năsui, abonată la contracte cu statul

2 min read
Compania deținută de familia lui Claudiu Năsui, abonată la contracte cu statul

Compania deținută de rudele lui Claudiu Năsui este abonată la contractele cu statul. Anul acesta a reușit să pună deja mâna pe două astfel de contracte, fără licitație, cu Compania Națională „Administrația Porturilor Maritime Constanța” (CN APM) și cu o unitate militară din Sibiu.

SC Ageximco SRL face parte din acționariatul firmei de brokeraj SC Muntenia Global Invest SA, companie care apare în declarația de avere a ministrului Economiei.

Pe data de 27 ianuarie a.c., SC Ageximco SRL a vândut radiotelefoane portabile VHM maritime către CN APM, pentru care a primit 27.580,8 lei fără TVA (32.821,2 lei cu TVA inclusă). Achiziția a fost făcută fără organizarea unei licitații deschise, scrie Antena 3.

————————————————————————————————————

George Simion (AUR): Incidentul de la Matei Balș nu se mai poate repeta. Cerem construirea de noi spitale în timp recordKlaus Iohannis, schiază la Păltiniș, la o zi după incendiul de la Matei Balș: E foarte bine. Vă invit să veniţi Rudele victimelor de la Colectiv, la Matei Balș: Iohannis, demisia!

————————————————————————————————————

Compania deținută de familia Năsui a fost abonată permanent la contractele cu statul, SRI, STS, SPP, toate au lucrat cu compania de familie a ministrului USR.

Referitor la aceste acuzații, Claudiu Năsui a spus că e vorba despre „o ciorbă reîncălzită” și că acele contracte au fost câștigate prin proceduri competitive.

„Și, în plus, în momentul când mi s-a spus de lucrurile acestea în campanie, l-am sunat pe unchiul meu și mi-a explicat că 20% din cifra de afaceri a dânsului este din afaceri cu statul, ceea ce nu înseamnă că nu trebuie să le investigăm pe acelea, și că nu trebuie să fim foarte atenți la ele, dar când ai o firmă care are 80% afaceri în mediul privat, cred că nu poate să fie atât de problematică”, a precizat Năsui la Antena 3. 

 » sursa: www.60m.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.