Dramă în Maramureș: o mamă și-a ucis copiii în bătaie, într-un acces de furie. Ce a determinat-o să facă un asemenea gest

O mamă și-a ucis copiii în bătaie într-un acces de furie! Femeia suferea de depresie postnatală
Un bebeluș de aproape 2 ani și surioara lui de doar 4 luni au fost parte de un sfârșit extrem de violent. Mama lor, o femeie în vârstă de 30 de ani, care suferea de depresie postnatală, i-a bătut până i-a lăsat fără suflare, într-un acces de furie necontrolată.

Micuții au fost găsiți fără suflare, cu trupurile pline de vânătăi, chiar de tatăl lor: „Dimineaţa când am plecat de acasă am vorbit cu ea şi toate au fost bine, şi pe la 10 jumătate m-a sunat că a dat cu copiii de pământ. Am venit repede acasă, fetița încă suflă, băiețelul era galben tot. Nu a zis că îi e greu cu copiii, se văita că o durea capul. A fost la doctor și i-a dat medicamente pentru dureri de cap. Băiatul care m-a adus cu mășina a sunat la 112.”, a mărturisit tatăl celor doi copilași, potrivit libertatea.ro.
Din păcate, în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate de personalul medical, cei doi copii au murit. Nimeni nu știe de ce femeia și-a omorât copilașii, mai ales că familia se pregătea pentru botezul fetiței de 4 luni, care ar fi urmat să aibă loc în câteva zile. Apropiații celor doi soți susțin, însă, că după nașterea celui de-al doilea copil, mama se plângea deseori de dureri puternice de cap din cauza unei depresii postnatale.
Citește și: Depresia postnatala: cele mai periculoase efecte asupra mamei, copilului si relatiei de cuplu
„De dimineața am vorbit la telefon și era totul bine. Era doar ea cu copiii. Soțul era la lucru, să câștige un ban cinstit. nu i-am auzit niciodată certându-se. Stăm departe, numai la telefon vorbim. De dimineață când am vorbit,

 » sursa: www.qbebe.ro