Medicul Monica Pop, despre vaccinare: Nu există campanie de informare, ci de amenințare. Eu aș vrea să știu mai multe despre acest vaccin, aș vrea să știu adevărul

Medicul Monica Pop a declarat, luni, că este nevoie de o informare corectă a oamenilor în ceea ce privește vaccinarea, care să cuprindă date despre posibilele reacții adverse, astfel încât fiecare persoană să decidă, cunoscând și riscurile, dacă se vaccinează sau nu.
Este mai mult o campanie de amenințare, decât de informare, a subliniat medicul Monica Pop, luni, la Antena3, referitor la comunicarea autorităților despre vaccinarea anti-covid.
„Unde ați văzut dumneavoastră campanie de informare? E o campanie de amenințare mai mult, decât de vaccinare, pentru că s-a spus permanent „vaccinați-vă!”, imperativ și, mai mult decât atât, s-au impus metode punitive drastice pentru cei care nu se vor vaccina. Dar eu campanie de informare nu am văzut! Nu am văzut absolut deloc.
Se spune că s-a publicat… eu nu am văzut nimic publicat despre prospectul respectiv și eu cred că fiecare om care dorește să se vaccineze și indiferent de ce poziție are față de vaccinare, trebuie să aibă prospectul în mână pe care să îl citească, după care să ia o hotărâre. Așa cum consideră de cuviință.
Încă o dată vă spun. Nu informare, însă amenințare în permanență. Și nu cred că este normal. Mai mult decât atât, există o reclamă, dacă se poate spune așa, în care se spune că virusul ucide. Ori, acest lucru, nu este adevărat. Virusul poate ucide, e adevărat! Dar nu se poate spune că virusul ucide! Pentru că, în momentul în care ai spus așa ceva, sigur că orice om s-a infectat cade moral. Și zice „dacă tot mor, asta e situația”. Adică el oricum va muri”, a declarat Monica Pop, la Antena 3.
Potrivit acesteia, autoritățile trebuie să informeze și despre posibilele riscuri trecute în prospectul vaccinului sau despre reacțiile care deja au apărut acolo unde a început vaccinarea.

 » sursa: www.r3media.ro