TVR câștigată la barbut de USR. De aici vrăjeala lui Iulian Bulai

1 min read
TVR câștigată la barbut de USR. De aici vrăjeala lui Iulian Bulai

Conducerea TVR a fost permanent numită politic. Dacă PSD avea majoritatea parlamentară atunci PSD numea conducerea TVR, dacă PNL(PDL) deținea controlul în parlament atunci îl deținea și la TVR.

Acum a venit și rândul USR. Românii au o vorbă: dă-i putere prostului și atunci vezi de ce este în stare.

Așa este și cu Iulian Bulai, cel care conduce comisia parlamentară ce controlează și activitatea TVR. I-au dat unii o putere formală și a început să se dea cu părerea pe un subiect pe care nu îl stăpânește.

Acum e certat de puținii oameni din partid care mai au puterea, adică de Barna și de apropiații lui. Aceștia ar fi preferat ca Bulai să tacă în unele momente, dar se pare că nu se poate abține.

USR a câștigat prin tragere la sorți, adică un fel de barbut, conducerea TVR. De aici au început goarnele subordonate politic să tune și să fulgere pentru a face loc unui așa-zis scandal care să determine demisia conducerii numite politic de PSD.

Depolitizarea reprezintă o necesitate a României, conducătorii trebuie numiți din interior pe criterii de performanță. Numirile politice trebuie oprite deoarece statul este infestat cu politruci fără de cunoștințe, oameni care merg la muncă nu ca să facă treabă ci numai să încurce.

Navigare în articole

 » sursa: www.4media.info

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.