Mi-am tuns fiica zero pentru că a râs de o colegă bolnavă de cancer și i-a smuls peruca

Un tată a povestit pe Reddit cum și-a pedepsit fiica de 16 ani în urma unui incident șocant de la școala acesteia. 
”Eu și fosta mea soție avem o fiica de 16 ani, care este în custodia mea completă. Fiica mea a intrat în bucluc la școală pentru că a râs de o colegă care și-a pierdut tot părul din cauza tratamentului de cancer. Inclusiv smulgându-i peruca. Cele două aveau altercații de multă vreme, însă eu cred că asta nu este o scuză pentru faptele ei. Nu este cum mi-am crescut fiica să trateze oamenii și m-a dezgustat să aflu de la școală cum s-a comportat. Nu a arătat remușcare. Și-a scuzat comportamentul spunând că cealaltă fată a meritat-o. Din nou, nu îmi pasă ce are de spus, comportamentul ei este de neiertat. I-am oferit două opțiuni:

Voi arunca fiecare aparat electronic pe care îl are și nu îi voi mai lua niciunul niciodată (am pus opțiunea aceasta pentru a o convinge să aleagă a doua opțiune)
 Se va duce la coafor și se va tunde zero. Adică să fie complet cheală, sau cât de scurt poate tunde frizerul.” 

Tatăl continuă povestea, spunând ce cele două ar fi avut ”certuri adolescentine” din cauza unui băiat. Colega fiicei lui i-ar fi spus acesteia că iubitul ei o folosește numai pentru sex, lucru care a fost, din nou, șocant pentru tată, care nu știa că fiica lui ți-a început viața sexuală. ”I-a spus curvă fiicei mele. Și de aici situația a escaladat și a dus la incidentul cu peruca. Se pare că aveau certuri în clasă încă de când fata mea a început să se întâlneacă cu băiatul ăsta. Clar un nonsens specific adolescenților.”, scrie tatăl fetei.  

Se pare că fiica lui a ales opțiunea doi.

 » sursa: www.qbebe.ro