Apel la omenie: s-o salvăm pe micuța Maya Chelmuș (7 ani), diagnosticată cu osteosarcom, cea mai frecventă tumoră canceroasă a osului

2 min read
Apel la omenie: s-o salvăm pe micuța Maya Chelmuș (7 ani), diagnosticată cu osteosarcom, cea mai frecventă tumoră canceroasă a osului

Maya Chelmuș este o fetiță de 7 ani, care a fost diagnosticată cu osteosarcom, cea mai frecventă tumoră canceroasă a osului.
Din ziua de 14 mai, când a aflat, mama copilei nu mai are liniște. Disperarea i-a cuprins sufletul, teama de a-și pierde fetița nu poate fi cuprinsă în cuvinte…
Numai mamă să nu fii în situația ei, când știi că viața singurului tău copil depinde de o sumă imensă de bani necesară pentru intervenții și tratamente la o clinică din Turcia, specializată pe astfel de cazuri.
Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.
Să strângi singură 60.000 de euro dintr-un salariu de asistent personal într-o localitate de provincie e de neconceput, iar fiecare zi care trece poate fi ultima pentru Maya.
Fetița are nevoie să plece urgent în străinătate, iar pentru asta depinde de ajutorul tuturor. Fără donațiile noastre, soarta ei este pecetluită. Lupta pentru viață este una contracronometru, iar fiecare sumă donată este timp câștigat pentru salvarea Mayei.
Nimic nu e mai de preț pentru un părinte decât sănătatea și fericirea propriului copil și nicio tragedie nu e mai mare decât pierderea lui. Împreună putem schimba această poveste tristă într-una plină de speranță și de bucurie. Maya are nevoie de ajutorul tuturor!
Donații se mai pot face și în conturile Asociației „Salvează o inimă”.
Donații se pot face:
Denumire entitate: Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala: 31015982
Cont (IBAN) bancar:
Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX
Cont Euro: RO28BTRLEURCRT00W8287001
CONT USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001
COD SWIFT: BTRLRO22
COD BIC: BTRL
REVOLUT: 0752.753.540
Banca Transilvania Botosani
Vă rugăm să specificați pentru transfer bancar numele tinerei -SILEA

Dragi prieteni,

 » sursa: www.r3media.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.