O fetiță a devenit mamă la 11 ani. Familia nu a știut că este însărcinată

Cea mai tânăra mamă din Marea Britanie
Vestea a venit că un șoc pentru familia unei fetițe din Marea Britanie, care a devenit mamă la doar 11 ani. Nimeni nu ar fi știut că fata era însărcinată. Din fericire, atât ea cât și bebelușul sunt bine, veste îmbucurătoare ținând cont că la o vârstă atât de fragedă există un risc mare de a avea un copil cu greutate mică la naștere, preeclampsie, precum și risc de travaliu prematur și multe alte probleme.

Potrivit The Sun, fata a rămas însărcinată când avea doar 10 ani și a născut la finalul lunii iunie 2021, când sarcina avea mai mult de 30 de săptămâni. Ea este, în prezent, cea mai tânăra mama înregistrată în Marea Britanie.
Citește și: O fetita de numai 9 ani a devenit mama
„Vestea a venit că un șoc pentru toată lumea. Fetiță care a devenit mamă este acum pe mâna unor specialiști. Cel mai important este totuși faptul că atât ea, cât și copilul ei bine. Sunt multe întrebări legate de faptul că nimeni din familia ei nu ar fi știut că ea este gravidă, este destul de îngrijorător”, a declarat un cunoscut al familiei pentru presă locală.
Până acum, cea mai tânăra mamă din Marea Britanie era Tressa Middleton, care a născut o fetiță în 2006, când avea doar 12 ani. După 2 ani ea a dezvăluit că tatăl copilului este chiar propriul ei frate, care a abuzat-o. Copilul lor a fost dat spre adopție, iar Tressa și-a refăcut viața. În 2017 ea a născut o fetiță și regretă faptul că cei doi copii nu sunt unul lângă altul.

Marea Britanie nu depășește, însă, România la numărul de mame minore. Țara noastră se află pe locul 2 în Uniunea Europeană la numărul de mame adolescente,

 » sursa: www.qbebe.ro