Oana Pellea l-a CONFISCAT pe Mihai Viteazul? Fragmentul din filmul realizat în 1971 a dispărut din clipul „Terorist” al trupei La Familia

Melodia „Terorist” semnată de trupa La Familia a devenit rapid un hit, fiind foarte populară între tineri și nu numai.
De la lansarea de-acum o lună, cântecul care condamnă corectitudinea politică și cenzura ideilor, a strâns aproape 900.000 de vizualizări pe Youtube.
Însă, așa cum R3media a relatat deja, nu toată lumea este încântată de această melodie.

Dar nu numai cei din media finanțată din străinătate au avut o problemă cu acest cântec. Actrița Oana Pellea s-a arătat deranjată că trupa La Familia a utilizat o secvență de câteva secunde din filmul „Mihai Viteazul”, în care rolul principal este interpretat de tatăl său, Amza Pellea.
Ține-ți EROII aproape! Cumpără un tricou sau o bluză cu chipul unui Mare Român și vei contribui la susținerea siteului R3media.
Aceasta a asmuțit instituțiile statului asupra băieților din La Familia, pentru fragmentul de câteva secunde din filmul din 1971 realizat de Sergiu Nicolaescu ( Fragmentul este aici).
Nu este clar pe ce baze legale a realizat Oana Pellea acest demers, deoarece filmul este proprietatea statului român, fiind realizat din fondurile statului, iar difuzarea peliculei – parțial sau integral – este liberă.
Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.
Singurul efect al demersului Oanei Pellea este că băieții au scos din videoclipul oficial cele câteva secunde din filmul „Mihai Viteazul”.
„Am folosit fragmentul din Mihai Viteazul, filmul regizat de Sergiu Nicolaescu, deoarece e unul dintre filmele ce ne-au emoționat în copilărie, acest episod e unul crucial în istoria și identitatea Românească, iar interpretarea lui Amza Pellea a fost genială (întotdeauna cei doi s-au confundat în mintea noastră).
Dragă Oana Pellea, e doar o formă de respect pe care am arătat-o,

 » sursa: www.r3media.ro