AUR solicită să se facă publice rezultatele anchetei privind atacul antisemit la adresa Maiei Morgenstern

1 min read
AUR solicită să se facă publice rezultatele anchetei privind atacul antisemit la adresa Maiei Morgenstern

Distribuie acest articol!
În contextul vizitei efectuată de președintele israelian israelian Reuven Rivlin, Alianța pentru Unirea Românilor solicită să se facă publice rezultatele anchetei privind atacul antisemit la adresa actriței Maia Morgenstern. După încheierea anchetei, în spațiul public nu a apărut nicio informație cu privire la adevărata identitate a făptașului care se face vinovat de această faptă.
„Profitând de vizita președintelui israelian Reuven Rivlin, solicităm încă o dată organelor abilitate să facă publice rezultatele anchetei în cazul amenințărilor, cu tentă antisemită, primite de actrița Maia Morgenstern. Pe lângă nevoia stringentă de a cunoaște resorturile reale ale acestor amenințări, poate aflăm și noi cine sunt cei care au încercat să lege numele și imaginea AUR de acest scandal”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a formațiunii politice.
Reamintim că, în urma acestei diversiuni, copreședinții AUR au subliniat că presupusul făptaș – Andrei Illarie nu este membru al Alianței pentru Unirea Românilor și condamnat atitudinile extremiste de orice fel.

Distribuie acest articol!

 » sursa: www.60m.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.