Povestea femeii care a adoptat un bebeluș, supraviețuitor al unei tentative de avort

A adoptat un bebeluș care a supraviețuit unei tentative de avort
Terri Kellogg, o femeie din Orlando, Florida, a fost invitată recent într-o emisiune TV pentru a-și împărtăși povestea emoționantă. Aceasta spune că își dorea nespus să devină mamă, însă nu reușea să rămână însărcinată, așa că a luat în calcul varianta adopției. A aflat, prin intermediul unei agenții creștine de adopții, că există un bebeluș-minune, care a supraviețuit unei tentative de avort, dar care avea nevoi speciale întrucât se născuse cu malformații. Terry urma să devină educator pentru copii cu nevoi speciale, așa că nu a stat pe gânduri și a fost de acord să o adopte pe micuța căreia i-a pus numele „Hope” (trad.: speranță).

„Când am decis că vreau să adopt, urma să mă angajez ca educator pentru copiii cu nevoi speciale, așa că nu am stat pe gânduri. Am auzit de Hope prin intermediul unei agenții creștine de adopție, iar cazul ei mi-a ajuns la suflet. A fost o binecuvântare peste noi. E greu, dar oricum să fii mama este greu. Dar binecuvântările au depășit cu mult dificultățile”, spune Terry, potrivit Fox News. 
Aceasta povestește că mama biologică lui Hope nu și-a dorit-o pe cea mică, așa că a mers la o clinică pentru a întrerupe sarcina la 10 săptămâni după ce a aflat că este gravidă. Procedura a eșuat, iar la cinci luni după acest episod, femeia a simțit mișcările bebelușului în burtă. O ecografie i-a confirmat bănuielile: avortul eșuase. După ce a adus-o pe lume pe cea mică, femeia a dat-o spre adopție.
„Când cei din jur ne întreabă ce s-a întâmplat cu capul lui Hope, le spunem că era să fie avortată la 10 săptămâni de sarcina. Mama ei biologică s-a dus la clinică pentru a face avort,

 » sursa: www.qbebe.ro