PSD minte foarte mult: a crescut salariile și pensiile cu 100 de lei dar au dublat prețurile

2 min read
Guvernul lui Iohannis PSD-PNL dorește creșterea vârstei de pensionare la 70 de ani, ca să aibă de pensiile speciale – CRITICII.RO

PSD este cel mai mincinos și perfit partid politic din România.
Despre cei de la PNL putem spune cu siguranță că sunt cei mai mari hoți, despre cei de la USERE putem să spunem că sunt cei mai mari proști, dar despre PSD putem să spunem sigur: sunt cei mai mari mincinoși.
Știu oare românii că astăzi PSD se află la guvernare? Știu oare românii că în mandatul de coaliție PSD cu PNL prețurile la energie, gaz și motorină au crescut de două ori?
PSD se laudă tot timpul că ajută pe săraci.
Această afirmație este una mincinoasă deoarece PSD ajută pe cei bogați și mimează că ajută săracii. Spre exemplu PSD crește cu 10 la sută toate pensiile. Cele mici crescu cu 100 de lei, pensiile cele mari, pensiile speciale, cresc cu 7.000 de lei.
În realitate cei de la PSD își cresc lor pensiile mari și spun românilor: noi am crescut dar numai atât am putut să creștem.
Iată un alt exemplu: am crescut salariul minim cu 100 de lei. Așa este, doar că după ce au crescut salariul minim cu 100 de lei au dublat toate prețurile. Păi asta înseamnă că de fapt PSD ne-a scăzut în termeni reali veniturile.
PSD minte că ține cu săracii. Păi dacă ține cu săracii de ce nu renunță la subvenția publică de zeci de milioane de euro? OARE de ce PSD dă la presă aproape două milioane de euro în fiecare lună în loc să facă donații?
PSD spune că susține industria românească, dar este o altă minciună. PSD nu a dorit să facă darea în plată a combinatului de oțeluri de la Târgoviște pentru ca apoi să producem din nou oțel beton în România.
PSD este partidul care a vândut la ruși toată industria metalurgică și rușii au închis această industrie.
Deci PSD minte extrem de mult, nu este un partid care spune adevărul, minte pe românii săraci și îi ține în sărăcie.
Oare de ce PSD se laudă dar salariul minim este de doar 350 de euro iar taxele sunt foarte mari?
Deoarece există multă minciună și în realitate ei împrumută în numele românilor miliarde de euro pe care îi delapidează.

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.