Primarul democrat din New York dorea să închidă două mari patinoare pentru că sunt deținute de Donald Trump. Reacția negativă a cetățenilor a provocat administrația locală să retragă decizia

Primarul democrat al orașului New York, Bill de Blasio, dorea să închidă două mari patinoare din Parcul Central pentru că aparțineau organizației fostului președinte Donald Trump, întristând astfel peste 12.000 de copii care patinau acolo sau jucau hochei. Aceasta era singura activitate desfășurată în aer liber pentru mulți, iar patinoarele activau, de obicei, până la începutul lunii aprilie. Odată cu valul de reacții negative încasate de administrația locală, această decizie a fost retrasă, informează Fox News.
Eric Trump, fiul fostului președinte și administratorul The Trump Organisation, a transmis un mesaj de mulțumire pe Twitter.
„Mulțumim pentru păstrarea patinoarelor Wollman și Lasker deschise – tocmai ați făcut nenumărate familii din New York (împreună cu cei 250 de angajați ai noștri) incredibil de fericiți. Acesta este un moment fericit pentru New York și vrem să știți că îl apreciem. Aștept să vă pot mulțumi în persoană.”, a scris acesta pe Twitter, ca răspuns la decizia primăriei de a revoca închiderea celor două patinoare.
Totuși, tensiunea politico-ideologică ăși face simțită prezența în cel mai mare oraș al Statelor Unite, întrucât, într-o declarație făcută de un purtător de cuvânt al primăriei, ar urma să fie închise un carusel din Parcul Central și un teren de golf din Bronx, deținute de The Trump Organisation, de asemenea, informează TVR.

Dragi prieteni,
dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.
Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.
Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media,

 » sursa: www.r3media.ro