Breaking: Bugetul pentrul 2021 mai întârzie. Forma finală va fi adoptată de-abia în această seara

1 min read
Breaking: Bugetul pentrul 2021 mai întârzie. Forma finală va fi adoptată de-abia în această seara

Florin Cîțu anunțase că bugetul pentru anul în curs va ajunge astăzi în Parlament. Între timp lucrurile s-au schimbat. Ludovic Orban a declarat că de-abia în aceast seara se va adopta forma finală a bugetului, după după avizul favorabil cu propuneri/observații din partea Consiliului Legislativ.

„În ceea ce priveşte legea bugetului de stat şi legea asigurărilor sociale, Guvernul se va întruni într-o şedinţă în cursul acestei seri pentru a adopta forma finală, după avizul Consiliul Legislativ. Se ştie că a venit abia în cursul zilei de astăzi avizul Consiliului Legislativ şi, procedural, chiar dacă nu există o modificare a legii bugetului de stat în urma avizului Consiliului Legislativ, trebuie practic adoptat bugetul în urma avizului Consiliului Legislativ”, a declarat Orban.

Potrivit declaraților, legea bugetului de stat va ajunge mâine în Parlament.

„Cel mai probabil, legea bugetului de stat şi legea asigurărilor sociale de stat vor fi trimise în cursul zilei de mâine către Parlament, imediat ce vor ajunge la Parlament. Împreună cu doamna Anca Dragu, preşedintele Senatului, vom decide convocarea Birourilor permanente reunite pentru stabilirea calendarului de dezbatere a celor două legi extrem de importante pentru România”, a mai spus Ludovic Orban

 » sursa: www.60m.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.