SantaDerm ParasiteS, scutul tău împotriva țânțarilor și căpușelor

2 min read
SantaDerm ParasiteS, scutul tău împotriva țânțarilor și căpușelor

Dacă și ție ți-e dor să mergi desculț în iarbă, să te bucuri de o plimbare prin parc la asfințit, de o excursie cu cortul în padure, o partidă de pescuit sau pur și simplu un moment de relaxare în curte, trebuie să te înarmezi cu cele mai bune produse repelente pentru tine și familia ta. Pe piață sunt disponibile o sumedenie de soluții care promit să te scape de grija țânțarilor sau căpușelor, dar multe dintre ele conțin ingrediente nerecomandate copiilor și au un miros deranjant, ce maschează chiar și cel mai rafinat parfum.
Dacă n-ai aflat încă de produsele SantaDerm ParasiteS, credem că acum este momentul să testezi soluțiile noastre pe bază de ingrediente naturale, ce pot fi folosite și în cazul copiilor, începând cu vârsta de 3 luni.

Iată cum puteți ține la distanță insectele mici și agresive:
SantaDerm ParasiteS – Spray, Șervețele umede și Roll On repelent împotriva țânțarilor și căpușelor – sunt produse biocide*, cu ingrediente active vegetale, destinate respingerii țânțarilor (Culex pipiens) și căpușelor (Lxodes ricinus).
Toate au în compoziție ca ingredient activ Citriodiol ®, care este extras dintr-o specie de Eucalipt (Eucaliptus citriodora). Timpul de acțiune este de 6-8 ore, timp care a fost stabilit în urma efectuării testelor de eficacitate pe produs. Grație conținutului de ingrediente active 100% vegetale, aceste produse pot fi folosite și pentru copiii începând cu vârsta de 3 luni.
Dacă nu ați apucat să folosiți soluțiile repelente împotriva înțepăturilor de insecte, vă recomandăm Gelul calmant SantaDerm ParasiteS. Acest produs calmează rapid mâncărimea și iritația pielii cauzate de înțepăturile sau mușcăturile provocate de insecte. Are efect antiseptic și oferă imediat o senzație plăcută de răcorire pe zona afectată pe care se aplică, grație combinației de ingrediente active naturale (uleiuri esențiale de mentă, lavandă,

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.