UDMR și USR au șters pe jos cu PNL, partid care s-a făcut preș în fața celor două formațiuni politice.

Vom avea 18 ministere, adică un guvern foarte încărcat exact când noi trebuia să discutăm de restricții în cheltuirea banului public și de nevoia debirocratizării.

Conducerea acestui guvern a fost dată unui individ care a luat nota 4 la treaptă, adică nu reușea fără pilele părinților nici să treacă la liceu: Florin Cîțu.

Pentru ca acesta să ajungă șeful guvernului PNL s-a făcut preș în fața USR și UDMR și a cedat toate ministerele importante.

Justiția a ajuns la USR iar ministerul dezvoltării se află acum în mâna UDMR.

Situația este incredibilă și de necrezut, dar vom avea nu doar un premier slab ci și de doi vicepremieri, adică unul pus de către UDMR și al doilea pus de USR. Aceștia vor sta lângă primul ministru să aibă grijă că nu scoate vreo prostie pe gură.

Plasarea celui mai bogat minister în mâna UDMR reprezintă o puternică lovitură dată suveranității țării prin plasarea a zeci de miliarde de euro în mână unui partid care este condus de la Budapesta. Practic Ungaria va decide dacă și unde se vor face investiții în România, vom asista la o guvernare indirectă asupra țării.