UPDATE | Peste 100 de persoane au cerut demisia lui Vlad Voiculescu în fața Ministerului Sănătățiii

Peste 100 de persoane au protestat marți seară în fața Ministerului Sănătății, răspunzând la apelul partidului AUR. La eveniment a fost prezent deputatul George Simion, co-președinte AUR.
La protest s-a cerut demisia lui Vlad Voiculescu, Ministrul Sănătății.
„Avem accident după accident, scuze după scuze. Am venit ca să nu ne mai acuze nimeni, respectând distanța, purtând mască, suntem sub o sută, pentru a arăta că folosim toate pârghiile necesare ca Vlad Voiculescu să plece.
Noi vrem ca spitalele să nu mai fie împărțite în spitale COVID și non-COVID. E un genocid care se întâmplă. Vrem demisia lui Vlad Voiculescu, nu o să cedăm. Premierul Cîțu este slab, din acest motiv nu îl dă afară. Dar o să-l dea AUR afară”, a declarat George Simion, conform România TV.
ȘTIREA INIȚIALĂ
Alianța pentru Unirea Românilor protestează astăzi (13 aprilie), la ora 18:00, în fața Ministerului Sănătății, în legătură cu lipsa de răspundere politică de care dau dovadă Ministrul Sănătății Vlad Voiculescu și șeful DSU Raed Arafat în contextul tragediilor recente petrecute în sistemul de sănătate, conform unui comunicat de presă al partidului.
Aceste proteste vin după ce AUR a contestat în instanță, la Curtea de Apel București, restricțiile aberante impuse de autorități în contextul pandemiei.

Dragi prieteni,
dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.
Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.
Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație,

 » sursa: www.r3media.ro