Cioloș zboară de la guvernare cu tot cu Vlad Voiculescu! Coaliția USR-PLUS se dezmembrează

1 min read
Cioloș zboară de la guvernare cu tot cu Vlad Voiculescu! Coaliția USR-PLUS se dezmembrează

Vlad Voiculescu, cel mai susținut om din coaliția de guvernare, a fost zburat din funcție în nenumăratelor gafe și a presiunii venite din stradă.

Se pare că găștile diferitelor grupuri de interese străine din cadrul USR-PLUS au avut și ele un merit în demiterea lui Voiculescu în persoana lui Dan Barna.

Dacian Cioloș este cel mai mare perdant, omul grupului de interese al Franței în România. Cioloș ar putea ieși de la guvernare odată cu demiterea lui Vlad Voiculescu. Dacă Barna nu face jocurile PNL, USR-PLUS va fi scos de la guvernare și înlocuit cu PSD.

Florin Cîțu a dorit să stopeze din start o criză guvernamentală. L-a numit pe vicepremierul USR Dan Barna, ministru interimar al Sănătății pentru 45 de zile. Decizia premierului are susținerea explicită a lui Klaus Iohannis primită în dimineața aceasta, în urma unei întâlniri dintre premier și șeful statului.

Barna a executat ordinele lui Cîțu

Dan Barna nu l-a sunat pe Cioloș  pentru a-i cere opinia referitor de demiterea lui Vlad Voiculescu atunci când acesta discuta cu premierul Cîțu despre ministrul PLUS, Voiculescu.

 „Modul în care a procedat Florin Cîțu, înaintând președintelui Klaus Iohannis cererea de demitere a lui Vlad Voiculescu fără consultarea conducerii Alianței USR PLUS și a Coaliției, este absolut inacceptabil”, a scris Dacian Cioloș pe Facebook.

 » sursa: www.60m.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.