VIDEO Mafia lemnului: Suceava devine o Sicilie a României

În județul Suceava s-a instalat o grupare de crimă organizată, specializată în defrișări ilegale de pădure și avem parte de imagini ce ne duc cu gândul la mafia siciliană, unde grupările criminale făceau legea pe străzi.

Acești oameni implicați în mafia lemnului nu au teamă de nimeni și nimic, iar Poliția Română asistă tacit, în timp ce acești gangsteri locali fac averi de milioane de euro prin defrișarea pădurilor României. În ultima periodă se încurajează unii pe alții să îl ucidă pe activistul de mediu Daniel Bodnar.

I-au distrus mașina, i-au spart geamurile casei și l-au atacat în repetate rânduri pe stradă. Poliția Română chiar l-a sfătuit pe Daniel Bodnar să plece din țară pentru că nu îi poate asigura protecția, lăsând de înțeles că ar putea fi ucis. Ministrul Vela anunța cu surle și trâmbițe la televiziuni că trimite corpul de control al MAI la Suceava. Rezultate zero. Putem observa în imagini se se întâmplă acum pe drumurile din județul Suceava.

Pădurarul Marcel Căunei este un pion important în mafia defrișărilor ilegale de la Suceava. O să vă prezentăm acțiunile acestui pădurar devenit milionar în euro, după cum afirmă localnici din comuna Sucevița.

Pădurarul Căunei a fost implicat în mai multe scandaluri la nivel local cu cetățenii care l-au reclamat, cum că acesta ar tăia pădurea, fiind și prins în repetate rânduri cu transporturi ilegale de lemn, atunci ieșind la iveală și faptul că pădurarul ar avea în zona Sucevița mai multe case și utilaje de exploatare a lemnului, deși legea îi interzice acest lucru.

În comuna Sucevița, cetățenii spun ca Mircea Căunei are cinci imobile pe numele său și al apropiaților săi, printre care și fosta lui soție, de care s-ar fi despărțit pentru a nu „bate la ochi” și pentru a putea împărții averea doar în acte.

 » sursa: www.4media.info